Skip to content

samtaleR

Gratis personlige samtaler

Du går måske og tumler med nogle spørgsmål, oplevelser, følelser, som du har brug for at dele med en anden. Her er der gratis, fortrolige samtaler, hvor vi sammen finder ud af, hvornår du er klar til at flyve videre. Vi ved, at det er svært at dele svære emner… men vi ved også, at ved at dele bekymringer eller andre svære følelser, giver dig erfaring i at tackle det og styrker dig. Tænk ikke på hvordan du skal sige det du bærer på, og hvordan du skal gribe samtalen an – det klarer vi sammen.

Anders Michael er erfaren i de svære samtaler og emner samtidig med, at tage hensyn til din integritet. Kontakt ham hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en samtale.

Studenterpræst på UCL Lillebælt i Jelling og Vejle

Anders Michael er studenterpræst UCL’s afdelinger i Jelling, og på Boulevarden samt Sundhedshuset i Vejle, hvor han tilbyder gratis personlige samtaler. Samtalerne behøver ikke foregå på studiet, men kan arrangeres i vores lokaler på Haraldsgade 10, Vejle, nær ved hele campusområdet.
Se plan for, hvornår Anders Michael kan træffes, på UCL’s studieportal. Du kan dog også altid ringe eller skrive udenfor disse tidsrum i dagtimerne. Send en mail på am@ungpraest.dk eller skriv sms på 6120 1848.