Skip to content

ung mor madklubber

Her er der plads til dig...

Når du bliver mor, har du brug for at snakke om barnet, dig selv og de udfordringer/glæder der følger med, og det kan måske være svært at holde fast i alle venner og veninder fra før-tiden-med-barn. Men det er vigtigt, at snakke om det, der nu fylder rigtig meget i din hverdag – barnet, dets trivsel, dine tanker, glæde og frustrationer. Derfor er det en rigtig god ide, at komme med i madklubben! Du får et nyt netværk på cirka din egen alder, der er i samme situation som dig, og som du kan dele dine tanker og oplevelser med. Det giver dig overskud til dit barn og til DIG! Og til at være ung, samtidig med at være mor 🙂

Hvordan foregår det? Anders Michael og Marianne handler ind til aftensmad til store og små og laver mad i løbet af eftermiddagen. Kl 16 mødes vi allesammen i Johanneshuset, Haraldsgade 10, Vejle. Vi hygger, småsnakker og leger indtil maden er klar omkring kl. 17.00. Bagefter slår vi mave, leger, hygger videre og får en lille dessert inden det er tid at tage hjem og putte de små kl. 18.30.

Du behøver ikke komme hver gang,- det er helt op til dig. Håber du blev nysgerrig – vi glæder os til at se dig og dit barn.

Vil du vide mere om ung mor madklubberne, så kan du ringe eller sende en sms til Marianne